Workshops

7Nov - by versvanmars - 0 - In

workshop2dsc00626 hangende_pop

Op de hoogte blijven van actuele workshops of aanmelden? Stuur een bericht naar versvanmars@live.nl

Vers van Mars organiseert regelmatig kinderworkshops op de Poststraat 11 in Tilburg. Tijdens een workshop staat hedendaagse kunst centraal en ga je aan de slag als kunstenaar. Dat betekent dingen uitproberen, verzamelen, open staan voor toevalligheden en goed kijken.

NIEUW!!!NIEUW!!!NIEUW!!!

Vrijdag 16 februari 2018 van 14.00 tot 16.30 uur

“Ik als kunstenaar” – vanaf 5 jaar / kosten 10 euro p.p.

Het onderwerp ‘ik’ is populair in de wereld van de kunst. Soms maken kunstenaars een beeld van zichzelf uit ijdelheid, maar veel vaker spelen praktische redenen een rol: je eigen spiegelbeeld is namelijk altijd in de buurt! In deze workshop onderzoeken we verschillende zelfportretten van uiteenlopende kunstenaars en karakters. We fantaseren over later en maken een toekomstig portret van onszelf als succesvol kunstenaar. Meedoen? Stuur mij een berichtje! versvanmars@live.nlMAURIZIO-CATTELAN-UNTITLED-SELF-PORTRAIT-2001-e1487311655729Maurizio Cattelan – Selfportrait, 2001

 

ARCHIEF:

Vrijdag 25 augustus 2017 van 14.00 tot 16.00 uur

“Groene vingers”

wilgenDe natuur is al sinds de eerste grottekeningen een belangrijke inspiratie voor kunstenaars. Sommige kunstenaars maken kunst met natuurlijke materialen. Anderen zeggen dat natuur en kunst hetzelfde zijn. In deze kinderworkshop gaan we onderzoeken wat natuur voor jou betekent. Door te verzamelen, vragen te stellen en te experimenteren maak je je eigen gedachtenboekje hierover.