Over Vers van Mars

9Nov - by versvanmars - 0 - In

Vers van Mars struint het universum af voor bijzondere kunstwerken, tekenboeken, knutselspullen en andere zaken waarmee je de kunstenaar in jezelf wakker maakt. Op locatie in Tilburg zijn regelmatig kunstworkshops waarin kinderen uitgedaagd worden om het beste uit zichzelf te halen. Ook schrijft Vers van Mars over inspirerende kunst die van een andere planeet lijkt te komen.

Vers van Mars is in 2014 door mij, Esther Leenders, in het leven geroepen. Als consulent kunsteducatie ondersteun ik basisscholen bij het ontwikkelen en uitvoeren van hun kunst- en cultuurbeleid. Vers van Mars is ontstaan vanuit mijn drijfveer om – in het verlengde van mijn baan –   bijzondere kunst(producten) te zoeken en inspirerende workshops te organiseren. Gewoon omdat het kan. En omdat ik geloof dat je veel kan leren door jezelf te verplaatsen in kunstenaars en hun werk